Іранга Груп
  • 044 300 05 83
  • 073 214 15 37
  • 050 334 49 77
  • 067 777 15 03

 

   Холодопостачання підприємств харчової промисловості, будь то молочний завод, кондитерська фабрика або м'ясокомбінат, має починатися з проекту. Початковим етапом проектування сміливо можна вважати розробку і узгодження технологічного ланцюга холодильної обробки продукції. До питання технології потрібно підійти дуже ретельно, так як будь-яка похибка на цьому етапі призведе до збою ефективності проектованої холодильної системи. Головна аксіома - узгодити з головним технологом підприємства повний технологічний ланцюг і задати вихідні дані для проектування.

    Технологічні розрахунки включають в себе:

- Розрахунок сировини, готової продукції, допоміжних матеріалів і тари;

- Розрахунок технологічного обладнання;

- Розрахунок і розстановку робочої сили;

- Розрахунок і вибір площ виробничих і допоміжних приміщень;

- Розрахунок витрати води, пара, електроенергії, холоду, повітря і газу в технологічні цілі.

    Технічні розрахунки включають в себе:

- Попереднє опрацювання об'єкта;

- Планування загальної концепції;

- Складання об'ємно-планувальних рішень;

- Детальне опрацювання вузлових точок проекту з результатом у вигляді робочого проекту;

- Оформлення текстової частини робочого проекту.

    Матеріальне забезпечення проекту включає вибір обладнання в потрібній комплектації і його постачання до місця монтажу.

 

  Головна вимога до проекту - його повна відповідність нормам і правилам галузі. Особливу увагу варто звернути на принципи екологічної безпеки, а також враховувати вимоги охорони праці та впроваджувати комплекс заходів з енергозбереження ..

  Досвід проектування харчових підприємств показав, що в області будівництва нових об'єктів або ж реконструкції діючих має місце дефіцит інформації. Даний дисбаланс проектно-конструкторське бюро нашої компанія компенсує систематичними виїздами на підприємства харчової промисловості для проведення різних семінарів із суміжними службами підприємства. На таких заходах всі учасники мають можливість знайти унікальний досвід провідних фахівців компанії, отримати робочі матеріали і консультації. 

  Проектувальники компанії "ІРАНГА ГРУП" мають багатий досвід з проектування систем холодопостачання різних виробничих об'єктів - м'ясокомбінатів, молочних заводів і фруктосховищ. Наша перевага - комплексний підхід до роботи.
  Наша компанія надає повний спектр послуг - від постановки завдання до пуску об'єкта в експлуатацію та подальшого сервісного обслуговування. Якість послуг, що надаються і рівень сервісного обслуговування в повному обсязі відповідає міжнародним і європейським стандартам.

 

 

До публікацій